Update winterstage

Onze Kemphanen zijn inmiddels goed gesetteld op trainingskamp in Turkije. De eerste twee dagen zijn al intensief, maar ook zeer productief verlopen voor de groep, die duidelijk als een hecht team op en naast het veld fungeren. 

Vandaag staat er voor onze Kemphanen nog een uitdagende dag op het programma, alvorens de riem er even iets af zal mogen gaan met enkele dagen van herstel- en tactische trainingen. Vrijdag wordt de stage dan afgesloten met twee oefenwedstrijden. Gedurende die laatste dagen zal coach De Mil en co ook nog beroep kunnen doen op twee extra rekruten. Zo zullen beloftespelers Ilias El Hari, Raf Smekens, Irsan Muric en Yasser Chikhi nog de oversteek maken naar Turkije om mee aan te sluiten op het trainingskamp. 

Naast het sportieve aspect zijn onze Kemphanen ook een team buiten het veld. Het Westelse DNA van warme familieclub wordt dan ook eens te meer duidelijk bij slecht nieuws. Zo wordt Kyan Vaesen momenteel individueel opgevolgd op training omwille van een blessure. Adedire Mebude is dan weer gisterenavond huiswaarts gekeerd toen het nieuws werd vernomen van het zware auto-ongeluk van zijn broer Dapo. Onze gedachten zijn alvast bij Adedire en zijn familie.