SCOOR NU JOUW

MID SEASON ABO

Ja, het seizoen is halfweg. Maar het beste, dat moet nog komen. In 2024, het jaar van onze stamnummer, zijn onze Kemphanen erop gebrand om het Kuipje meer dan ooit te laten kolken en bruisen. Mis geen enkele topmatch en dito feestje achteraf van KVCW en geniet dankzij je Mid Season Abo niet enkel van al het beste van de reguliere competitie, maar ook van de play-offs.

JOUW MID SEASON ABO

De resterende thuismatchen van de reguliere competitie, samengebald met de play-offs. Dat is wat je mag verwachten van jouw mid season abo. Jouw verzekerde ticket voor nog vijf spektakelmatchen in’t Kuipje met onder andere KRC Genk, inclusief alle thuiswedstrijden van de afsluitende play-offs aan een extra voordeelprijs. Profiteer nu van deze aanbieding en beleef het tweede luik van de competitie zo mee vanop de eerste rij.

Start aboverkoop in fanshop vanaf 8 januari.

Voor meer info over onze algemene aankoopvoorwaarden,
klik hier. 

*Abo dient afgehaald te worden tijdens openingsuren fan- en ticketingshop (niet mogelijk op wedstrijddagen). Fanshop opnieuw geopend vanaf 8 januari.

G-VAK SFEERVAK

50

PLAATSEN BESCHIKBAAR

PROEF DE SFEER VAN VAK G

Nergens weerklinkt een goal harder en beter dan in Vak G. Het ultieme sfeervak van KVC Westerlo vormt de longen van onze Kemphanen. De supersub die als twaalfde man een wedstrijd kan doen keren, de ruggesteun van KVCW die tegenstanders kan doen bibberen en beven. Hun gezangen maken de kop achter de goal dan ook niet enkel bevreesd, maar ook zeer gegeerd. Wie mee volop de sfeer van Vak G wil opsnuiven na Nieuwjaar zal dan ook snel moeten zijn, want voor het tweede luik van de competitie zijn er nog slechts 50 plaatsen beschikbaar in onze geroemde spionkop.

STADION

’t Kuipje, ook soms wel ’t Kuipke genoemd, vormt al sinds jaar en dag de gezellige en sfeervolle thuisbasis van KVC Westerlo. Het stadion biedt plaats aan 8.035 toeschouwers.

ADRES

De Merodedreef 189, 2260 Westerlo (België)