WESTEL MAGIC

Westel magic is een organisatie vanuit KVC Westerlo die sportieve evenementen organiseert voor voetballers tussen de leeftijden U7 en U15. Elke vakantie kan u bij ons terecht voor een ruim en uitdagend aanbod.

We bieden onder andere voetbalstages, bootcamps en techniektrainingen aan. Ook gaan we volgend seizoen op locatie enkele stages organiseren bij onze deelnemende Westel Circle clubs!

Waarom Westel Magic?

Tijdens elk evenement vertrekken we vanuit de voetbalvisie van KVC Westerlo. We vertalen deze naar concrete oefenstof en laten zo jeugdspelers van buitenaf kennismaken met de manier waarop KVC Westerlo te werk gaat. Hierbij schuilt een grote aandacht in een goede beheersing van de 1 vs 1, een goede techniek en ook een goede coördinatie. We zijn overtuigd van het feit dat je controle nodig hebt over je gehele lichaam in het moderne voetbal. Al deze facetten proberen we ook achteraf te transfereren naar wedstrijdgerichte situaties.

VOETBALSTAGE

Elke voetbalstage duurt 4 dagen (woensdag is een vrije dag). Tijdens elke stage vertrekken we vanuit enkele leeftijdspecifieke thema’s die we koppelen aan de nodige dosis fun. We voorzien tussendoortjes, een warme maaltijd en een leuk gadget ter herinnering.

BOOTCAMP

Tijdens onze bootcamps gaan we gedurende 2 dagen intensief werken rond een welbepaald thema. Waar we tijdens een gewone stage meer algemeen alle thema’s aan bod laten komen gekoppeld aan een hoge dosis fun is het tijdens de bootcamps meer gedetailleerd. Tijdens deze 2 dagen wordt elke speler uitgedaagd om de lat zo hoog mogelijk te leggen om aan het einde een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken.

SKILLS&SPEED

Binnen het SKILLS & SPEED programma worden onze techniektrainingen gekaderd. Doorheen het seizoen vinden er 2 sessies van 10 trainingen plaats op woensdagnamiddag. Op het einde van het seizoen organiseren we een after season op woensdagavond en zondagvoormiddag.

AT YOUR CLUB

Het project AT YOUR CLUB kadert een samenwerking tussen Westel Magic en Westel Circle. Waar Westel Magic zich focust op het organiseren van kwaliteitsvolle voetbalstages zet Westel Circle in op het contact met omliggende clubs rond KVC Westerlo. Onze club is een voorbeeldclub en wil die rol opnemen om andere clubs in de regio te versterken en te ondersteunen.

TERUGBETALING ZIEKENFONDS

AANBOD 2023-2024