After Season 2024

JUNI 2024

Tijdens elke stage vertrekken we vanuit de voetbalvisie van KVC Westerlo. We vertalen deze naar concrete oefenstof en laten zo ook jeugdspelers van buitenaf kennismaken met de manier waarop KVC Westerlo te werk gaat. Hierbij schuilt een grote aandacht in een goede beheersing van de 1V1, een goede techniek en ook een goede coördinatie. We zijn overtuigd van het feit dat je controle nodig hebt over je gehele lichaam in het moderne voetbal. Al deze facetten proberen we ook achteraf te transfereren naar wedstrijdgerichte situaties.

  • Er zijn 4 trainingen op woensdag gepland en 4 trainingen op zondag. Er is eventueel de mogelijkheid om slechts in te schrijven voor enkel woensdagen of zondagen. Dit kan vermeld worden in de opmerkingen.
  • De trainingen gaan in eerste instantie steeds door op het vroegste uur. Wanneer we merken dat we veel inschrijvingen binnen krijgen zullen ook groepen geplaatst worden tijdens het tweede uur. Hierin proberen we voornamelijk rekening te houden dat we broers/ zussen op hetzelfde uur plaatsen. Verder zijn we niet in de mogelijkheid om rekening te houden met voorkeursuren. Een training duurt dus telkens 60’.
  • Groepen worden ingedeeld per leeftijd bij start en kunnen nog veranderen gedurende de trainingen om elk kind maximaal spelplezier en leerrendement te bieden op zijn/ haar niveau.