Westel Kids Days

Westel Kids Members beleven meer. Speciaal voor onze allerkleinste fans, zorgen wij voor de allergrootste aandacht met onze Westel Kids Days. Daaraan kan iedereen met een Westel Kids Membership gratis deelnemen. Ontdek hieronder alvast onze eerste twee geplande events, kies jouw favoriet en geniet met volle teugen van een exclusief dagje boordevol Kemphaanplezier. 

RONDLEIDING IN
BASECAMP

13 FEBRUARI

In het hart van de club. Op 13 februari stelt hoofdcoach Rik De Mil himself het basecamp van KVC Westerlo open voor een exclusieve rondleiding. Duik na de open training van onze Kemphanen mee in de kleedkamer, fitnessruimte en adembenemende lounge van onze Kemphanen en snuif zo het zweet en de passie van onze spelers op vanuit hun dagdagelijkse habitat.

De rondleiding is enkel toegankelijk voor de Westel Kids Members zelf. De begeleidende ouders kunnen tijdens de activiteit terecht in het Themacafé voor een drankje en een versnapering.

PHOTOSHOOT MET FAVORIETE KEMPHAAN

DATUM NOG AAN TE KONDIGEN

Selfie-time met je favoriete Kemphaan! Na de open training van onze Kemphanen in de paasvakantie, geven we al onze Westel Kids Members de kans om extra tijd door te brengen met hun favoriete speler. Tijdens onze photoshoot voorzien we een professionele fotograaf die enkele beelden maakt van jou en je favoriete Kemphaan. Zorg dus maar voor extra ruimte op je slaapkamermuur, want deze foto’s zullen om in te kaderen zijn!

OPGELET: Je kan als Westel Kids Member gratis deelnemen aan één van deze activiteiten. Inschrijven voor beide opties is niet mogelijk. De evenementen van de Westel Kids Days zijn enkel toegankelijk voor de Westel Kids Members zelf.

WESTEL PLUS

AL HET BESTE VAN KVCW

FAQ MEMBERSHIP

Een membership geeft je het voordeel om als eerste een ticket te kunnen bemachtigen voor een wedstrijd van ons eerst elftal. Vorig seizoen konden we bijvoorbeeld vak G elke thuiswedstrijd volledig uitverkopen. Wil je toch nog een plaatsje claimen, kan je als member als eerste een gooi doen naar een ticket voor ons sfeervak. Dit geldt uiteraard ook voor de andere vakken in ons stadion die in verkoop gaan.

Het is niet verplicht om een membership aan te kopen om een ticket te kunnen bemachtigen voor wedstrijden van ons eerste elftal. Indien u echter zeker wilt zijn van een goede plaats tijdens een reguliere- of topwedstrijd van onze Kemphanen, geeft een membership u de kans om als eerste een ticket aan te kopen in de presale periode. Wanneer u geen membership aankoopt, kan u een ticket aankopen tijdens de gewone verkoop die steeds minimaal 1 week voor de wedstrijd zal starten.

De presale periode is uitsluitend voor personen die een membership aankochten. Aangezien u als abonnee al een plaats kreeg toegewezen, kan u geen extra ticket op uw eigen naam aankopen. Als u voor andere personen tickets wenst aan te kopen in de presale periode, dienen zij member te worden.

Enkel personen die een membership aankochten, kunnen een ticket aankopen voor zichzelf. Als u ook voor andere personen een ticket wenst aan te kopen, dienen ook zij member te worden.

Neen, dit pakket is enkel voor personen die een kids membership nemen.

De Westelkids-pakketten zullen eind september beschikbaar zijn. Een mailing met meer praktische info hierover volgt later nog.