LEREN & MOTIVEREN

KVC Westerlo wil een rol betekenis spelen in zijn omgeving. Onze club wil zijn expertise andere clubs, verenigingen, groepen of individuel begeleiden in het bereiken van hun doelstellingen. Dit aan de hand van workshops, rondleidingen, clubbezoeken en nog veel meer!

RONDLEIDING & ‘T KUIPJE

De rondleidingen, in ons eigen stadion en door het complex heen, dienen om supporters/sympathisanten maar ook onbekenden een goed zicht te geven op de club. We willen iedereen een stukje geschiedenis meegeven en tegelijk onze toekomstvisie laten zien. Zo hoopt KVC Westerlo dat de werking van de club beter begrepen wordt en dat mensen zich meer betrokken en welkom gaan voelen bij KVC Westerlo.

WESTEL & SCHOOL TOGETHER

Dit project staat momenteel nog in zijn kinderschoenen. KVC Westerlo wilt met scholen uit de brede omtrek van Westerlo samenwerken aan een actueel thema. We zijn ervan overtuigd dat leerlingen extra sociale vaardigheden ontwikkelen en engagemenet opnemen in de thema’s die worden aangekaart (bijvoorbeeld: klimaat, rasicme en discriminatie, milieu,…)

WESTEL CIRCLE

Westel Circle is het samenwerkingsproject van KVC Westerlo met omliggende clubs. Onze club vindt het belangrijk om zich via deze weg regionaal te verankeren. Via dit samenwerkingsverband kan de kwaliteit van de jeugdopleiding van de regionale clubs verbeterd worden. Een win-winsituatie voor allemaal!