GEZONDHEID

KVC Westerlo wil jong en oud aansporen tot een fitte en gezonde levensstijl.We willen een voorbeeldrol opnemen en mensen bewust maken te kiezen voor een gezonde levensstijl.

35+ VOETBAL

De 35+ cup is een initiatief waarbij iedereen welkom is! Zoals uit de naam af te leiden is, zullen personen boven de 35 jaar hier aan deelnemen in 5-5 wedstrijden. Elke ploeg speelt tegen elkaar. De nadruk zal niet liggen op winst maar op plezier. Naast de wedstrijden zelf willen we ook dat iedere deelnemer kan genieten van een heerlijk hapje en drankje. Hierbij vragen we een kleine inspanning van onze deelnemers. Elk team voorziet een hapje en drankje voor tijdens het toernooi. Zo wil KVC Westerlo een gezellige sfeer creëren en mensen dichter bij elkaar brengen. Als afsluiter staat de 3de helft op het programma, gezellig met zen allen een feestje bouwen in de kantine van KVC Westerlo!

WESTEL MAGIC

Zijn voetbalstages georganiseerd op KVC Westerlo met 2 hoofddoelen.  Een kwaliteitsvolle 4 dagen gekoppeld aan een hoge dosis FUN.

We proberen veel aandacht te besteden aan techniektraining, een goede beheersing van de 1v1 en we staan ook stil bij de coördinatie van de speler. We zijn overtuigd van het feit dat je controle nodig hebt over je gehele lichaam in het moderne voetbal. Al deze facetten proberen we ook achteraf te transfereren naar wedstrijdgerichte situaties.

Contact: westel.magic@kvcwesterlo.be
Inschrijven via www.kvcwesterlo.be/kamp

WESTEL TOURNAMENT

Tijdens Westel tournament willen we leerlingen uit het 5de en 6de leerjaar van de lagere scholen in Westerlo bewust maken van het belang van fairplay. Dit doen we aan de hand van een voetbaltoernooi waarbij leerlingen zich volledig kunnen uitleven op een eerlijke manier. Naast dit voetbaltoernooi zullen er ook allerlei fijne randactiviteiten worden voorzien voor de leerlingen. Op deze manier willen we zorgen voor een fijne en leerrijke voor- of namiddag voor scholen uit de Westelse regio. De winnaar mag KVC Westerlo vertegenwoordigen op de schools cup die vanuit de Pro League georganiseerd wordt!

GEZOND SCOORT

Met het project gezond scoort wilt KVC Westerlo zoveel mogelijk 4de leerjaren van scholen in Westerlo bereiken. Als startmoment wordt hen een heerlijk gezond lunch aangeboden waar ze gratis van mogen smullen. Deze wordt geleverd door de spelers van ons A-elftal. De leerlingen krijgen dan de mogelijkheid om vragen te stellen, om de foto te gaan of een handtekening te vragen. Doorheen het jaar willen we de leerlingen blijven ondersteunen waardoor we een lessenreeks rond gezonde voeding en beweging uitwerken voor in de klas.

Hierbij wilt KVC Westerlo de gezondheid van jonge kinderen stimuleren en hen hier ook voor belonen. Deze beloning zal enerzijds een beweegmoment op KVC Westerlo zijn waar de 4de leerjaren kunnen genieten van fijne sport en spel activiteiten. Ze nemen op dit slotmoment ook hun diploma in ontvangst. Anderzijds krijgen ze een ticket om een thuiswedstrijd van KVC Westerlo bij te wonen.

BLOED GEVEN

Overal in Vlaanderen zamelt Rode Kruis-Vlaanderen bloed in. Niet alleen voor heel veel zieke mensen is dit van levensbelang. Ook na verkeersongevallen, bij operaties of na bevallingen is er vaak heel wat bloed nodig om levens te redden. Daarom is het belangrijk dat er altijd voldoende bloed in voorraad is. Ook onze afdeling helpt. Je kan bij ons bloed geven. Kom jij ook langs?

KVC Westerlo is verheugd zijn infrastructuur ter beschikking te stellen aan Rode kruis afdeling Westerlo om bloedinzamelingen in ons stadion te organiseren! Lees hieronder op welke data je hiervoor bij ons terecht kan. Want Stel je voor: jij kan zomaar het leven van iemand redden! Gewoon door bloed, plasma of bloedplaatjes te geven. Het vraagt amper een klein uurtje van je tijd. Dus waar wacht je op?

Programma:

  • 08/12/2022
  • 09/03/2023
  • 08/06/2023
  • 14/12/2023

Meer info op: https://www.rodekruis.be/afdeling/merode/