JOBBEURS

De perfecte match vinden, waar kan dat beter dan de place to be voor eersteklasse voetbalmatchen in de Kempen? ’t Kuipje stelt zijn prestigieuze business-Club 2024 open voor een heuse Jobbeurs op woensdag 17 april. De ultieme kans om jouw bedrijf op de kaart te zetten bij al onze trouwe Kemphanen en om je stempel te drukken op ons brede partnernetwerk in de bruisende Kempen.

UNIEKE SETTING MET DYNAMISCH DOELPUBLIEK

Van voetbalfan tot voetballeek en van gepassioneerde ancien op zoek naar een nieuwe uitdaging tot een nieuwe lichting afstuderende whizzkids, allemaal zullen ze er zijn. Met onze Jobbeurs in’t Kuipje zorgen wij met andere woorden alvast voor de gedroomde assist voor jouw onderneming. Zorg jij met jouw aanwezigheid voor het volmaken van ons één-tweetje richting de perfecte match?

De unieke setting van’t Kuipje doet dan ook niet enkel dromen van voetbalsucces, maar laat iedereen creatief vooruitblikken op een bruisende toekomst in de Kempen. Met zicht op de groene mat waar onze Kemphanen zelf zoveel knappe goals wisten te scoren, gaat nu ook onze dynamische Kempische achterban en ons studentennetwerk zelf op zoek naar het scoren van die ene topjob. En die vinden ze mogelijks bij jouw bedrijf.

>> Geniet nu van dit ultieme all-in pakket voor 1.200 euro excl btw. 

CLAIM JOUW STANDPLAATS

Presenteer jouw bedrijf in onze exclusieve business-Club 2024 en vind in onze unieke en spectaculaire setting ook het unieke profiel dat de werking van jouw bedrijf extra optimaliseert. Claim nu jouw plekje met zicht op het veld of dicht bij één van onze projectieschermen en laat je bedrijfsstand volledig aankleden naar eigen smaak en voorkeur.

WHAT’S IN IT FOR YOU?

DYNAMISCH DOELPUBLIEK

Jong en oud, voetbalfan en voetballeek, kortom ons ganse partnernetwerk van KVC Westerlo verzamelt zich op 17 april van 10u30 tot 18u00 in’t Kuipje om kennis te maken met jouw bedrijf en de mogelijke jobopportuniteiten binnen je onderneming. Een niet te missen kans met andere woorden om jezelf op de kaart te zetten.

2x2M CUSTOMIZED STANDPLAATS

Van je eigen voorkeursplek in onze businessclub tot een eigen inrichting met keurig geprinte pancarte. Jouw beursstand van 2×2 meter wordt voor slechts 1.200 euro excl btw volledig ingericht naar eigen smaak en voorkeur zodat de brand value van je bedrijf maximaal naar voren komt. Uitbreiding van je standplaats is eveneens altijd mogelijk na overleg.

ALL-IN PAKKET
MET BROODJESLUNCH

Bij intekening op één van onze beursstanden kan je meteen genieten van ons all-in pakket zonder verborgen kosten achteraf. Bovendien kan je al de bezorgde marketingmaterialen, zoals de pancarte van je beursstand, meenemen voor later gebruik. De mee inbegrepen broodjeslunch zorgt er voor dat je als standhouder meer dan klaar bent voor een dag van perfect matchmaking!

SCOOR MEE MET ONZE MARKETINGCAMPAGNE

Geen goal zonder een perfecte assist. Om jouw kakelverse partners of potentiële nieuwe werknemers te vinden, zorgt KVC Westerlo niet alleen voor een unieke setting, maar ook voor een uitgekiende promocampagne in aanloop naar deze jobbeurs. Daarin zal ook jouw bedrijf als exposant kunnen genieten van de nodige visibiliteit voor, tijdens en na onze beurs.

LAAT NIEUWE TALENTEN IN CONTACT KOMEN MET JOUW BEDRIJF