TOPPRESTATIES ONTGRENDELEN

Op maandag 11 december organiseren we een interne clinic die zich richt op diagnose, analyse en techniek in het voetbal. Deze unieke gelegenheid biedt voor elke trainer/kine/osteo iets interessant. De avond begint met een gezamenlijke workshop waarin de focus ligt op de mentale aspecten van het spel, een cruciaal element voor succes op het veld.

Na deze inspirerende start splitst de groep zich op in twee trajecten. De eerste groep concentreert zich op kinesitherapie en osteopathie, waarin de deelnemers dieper kunnen ingaan op het belang van differentiaal diagnose bij topsporters.

Aan de andere kant gaan de deelnemers van de tweede groep aan de slag met een boeiend doorschuifsysteem. Hier komen verschillende thema’s aan bod die van vitaal belang zijn voor elke voetballer en het team als geheel. Het volledig overzicht kan je hieronder terugvinden.

Deze interne clinic belooft een boeiende en leerzame avond te worden, waar coaches, kinesisten, osteopaten, waardevolle inzichten kunnen opdoen en hun passie verder kunnen verdiepen. Een unieke gelegenheid om samen te komen, te leren en te netwerken. Het volledige programma kan je hieronder terugvinden. Opgelet deelnemen is GRATIS maar inschrijven is verplicht.