MERRY CHIRSTMAS
INGREDIËNTEN
- 150g suiker
- 50g vanille suiker
- 200g boter op kamertemperatuur
- 400g bloem
- 1 ei
- Een half vanille stokje
BEREIDING
- Klop de suiker en vanille suiker samen op met de boter tot een romige massa.
- Voeg vervolgens het eitje toe en mix dit goed.
- Pak daarna een half vanillestokje en schraap de zaadjes eruit, voeg dit vervolgens ook toe aan het beslag.
- Tot slot voeg je de bloem toe en kneed je tot een mooi beslag.
- Wikkel het deeg in folie en laat minstens een halfuurtje rusten in de koelkast.
- Verwarm ondertussen de oven voor op 180 graden.
- Bestrooi vervolgens je werkvlak met bloem en rol hier het deeg op uit.
- Vervolgens kan je er allerlei vormpjes uit maken.
- Leg deze op een bakplaat en bak ze 10 minuten of totdat de randjes mooi goudbruin zijn.
- Laat de koekjes goed afkoelen en dan kan het versieren beginnen.