KVC Westerlo en Brouwerij Haacht verlengen partnership

20 juli 2024

KVC Westerlo en Brouwerij Haacht verschijnen ook de komende 5 seizoenen samen aan de aftrap. De Belgische drankenverdeler zal zo ook de komende jaren de vaste assistgever worden van de nodige verfrissing, bier en vertier van onze trouwe 12de man in ’t Kuipje.

De samenwerking tussen KVC Westerlo en Brouwerij Haacht is een match made in heaven. Beide partners hebben doorheen de geschiedenis een flinke groei weten te creëren, maar zijn nooit hun roots en lokale verankering uit het oog verloren. Die sterke lokale verankering, wordt in dit vernieuwde partnership mooi extra uitgelicht met het project ‘de 12de Man’, waarin de Belgische drankenverdeler zich opwerpt als de grootste supporter van de supporters. De trouwe achterban die elk weekend naar het stadion afzakt om de club van zijn of haar hart aan te moedigen.

Die aanmoedigingen van onze achterban zullen de komende vijf seizoenen dus opnieuw luidkeels van de tribunes in ’t Kuipje rollen met een drankje van Brouwerij Haacht in de hand. Al meer dan 20 jaar zorgen zij zo met hun rijk gevulde gamma van authentieke bieren, waters en frisdranken voor elk wat wils in zowel het stadion als in onze Fan Village voor en na de match.

Tijdens de Open Kuipjesdag kunnen ook onze supporters alvast meeklinken op het vernieuwde partnership. Door in de Fan Village rondom ’t Kuipje hun toewijding en kunde als trouwe supporter te tonen, kunnen alle aanwezige supporters op de fandag alvast een gratis drankkaart winnen om zo mee te drinken op vijf nieuwe en prachtige seizoenen.

Op de 12de Man. Schol!