KVC Westerlo & Rotaryclub Westerlo delen 250 hygiënepakketten uit

KVC Westerlo en Rotaryclub Westerlo bundelden afgelopen kerstperiode hun krachten door kerstballen te verkopen. In samenwerking met Planet B werden met de opbrengst maar liefst 250 hygiënepakketten aangekocht voor mensen die deze nodig hebben.

Tijdens de thuiswedstrijden tegen Anderlecht en RWDM werden houten kerstballen van Planet B verkocht. Voor elke drie verkochte kerstballen schonk planeet B  een hygiënepakket met een verkoopwaarde van 47,3 euro. Deze pakketten worden nu gedoneerd aan lokale goede doelen. In totaal werden er 750 kerstballen verkocht, waardoor we 250 hygiënepakketten kunnen schenken aan lokale organisaties zoals Projecthuis De Dreef, de Toevlucht en ’t Kader.

Dank aan alle supporters die hebben bijgedragen aan deze actie om de lokale gemeenschap te ondersteunen!