Welkom Karol

Extra aanvallende weelde voor onze Kemphanen. Met Karol Borys strikt KVC Westerlo één van de grootste Poolse talenten. De linksbenige aanvallende middenvelder komt over van de Poolse koploper Slask Wroclaw en tekent een verbintenis van 2,5 jaar in de Kempen.

Wie de naam Karol Borys googelt, komt al snel compilatiefilmpjes tegen van dribbels van het ‘Poolse wonderkind.’ Op amper 15-jarige leeftijd maakte de linksbenige middenvelder al zijn debuut in de Poolse eerste klasse, waarmee hij gelijk de op drie na jongste speler ooit werd die minuten wist te maken op het Poolse topniveau. Nu, twee jaar later, wacht hem op 17-jarige leeftijd zijn eerste buitenlandse avontuur bij KVC Westerlo.

Het Poolse toptalent, dat ook als jeugdinternational al furore wist te maken, stond op de radar van tal van grote ploegen, maar zal nu in en rond ’t Kuipje verder werk maken van zijn ontwikkeling als profvoetballer. Iets waar wij als warme familieclub hem zeer graag willen en zullen in bijstaan.

Welkom bij KVC Westerlo en veel succes Karol!