HULPKOK (flexijob)

Functieomschrijving

Brasserie ‘Themacafe ’t Kuipje’, is gelegen op de site van KVC Westerlo. Van woensdag tot zondag is onze keuken geopend en kan je hier terecht voor een uitgebreid aanbod aan gerechten.

Als hulpkok sta je in voor de voorbereidingen en mise-en-place van zowel de koude als warme keuken. Tijdens de shift ben je de rechterhand van de chef, en zorgt samen met hem voor een vlotte service en kwalitatieve gerechten.

Onze keuken is van woensdag tot zondag geopend vanaf 17.00u. Op donderdag en vrijdag zijn wij ook ‘s middags geopend vanaf 11.30u tot 14.00u. Zowel de werktijden als werkdagen zijn bespreekbaar.

Zelfstandig kunnen werken en leergierig zijn, zijn grote pluspunten!

Jobgerelateerde competenties

Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, …)

De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, …)

De goederen ontvangen en controleren De goederen opslaan in een koelcel of voorraadkamer

De ingrediënten doseren en mengen

De bereiding en de productie van gerechten superviseren Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast

Gerechten bereiden: Europees

Vlees, vis, groenten, … koken of opwarmen

Het werkblad en het keukengerei klaarmaken Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, …)

Groenten en fruit wassen en schoonmaken

Menu’s uitwerken Recepten creëren of aanpassen (samenstelling, nieuwe smaken, …)

De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken

De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen

Een soort product bereiden: Sauzen

Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata) Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, …

Een soort product bereiden: Vlees

Een soort product bereiden: Vis, zeeproducten

Persoonsgebonden competenties

Zelfstandigheid

Leergierig

Communiceren

Resultaatgerichtheid

Verantwoordelijkheid

Aanbod

Marktconform salaris

Een vergoeding voor het woon-werkverkeer

Doorgroeimogelijkheden

Unieke werkomgeving

Toffe collega’s!