Eerste clinic in’t Kuipje kan rekenen op massale belangstelling

Met de interne clinic ‘Topprestaties ontgrendelen’ vond afgelopen maandag in en rond ’t Kuipje de aftrap plaats van een heuse kennisclub die samen debatteerde, analyseerde en presenteerde over de optimale begeleiding van spelers. De netwerkavond kon rekenen op massale belangstelling. De inschrijvingsteller tikte vlot weg tot boven de 60 geïnteresseerden, waardoor voetbalstadion ’t Kuipje zichzelf even leek om te dopen tot één grote aula.

De verscheidenheid aan onderwerpen waren divers, de keynote speakers en enthousiaste volgers in de zaal waren dat bijgevolg ook. Diverse takken uit de voetbalsport verzamelden zich in het Kuipje voor een interessante clinic, waarbij zowel tips and tricks werden aangereikt voor jeugd- als professioneel voetbal.

De Kempische kruisbestuiving aan voetbalkennis en knowhow bleek uit de vele positieve feedback na het event alvast dan ook een schot in de roos te zijn. Een succes dat met andere woorden roept om een volgende editie.