Welkom Rik

Rik De Mil is de nieuwe T1 van KVC Westerlo. De Belgische coach, die zijn strepen verdiende als belofte- assistent- en vorig jaar ook interimcoach bij Club Brugge, tekende een overeenkomst voor 2,5 seizoenen bij onze Kemphanen. Met De Mil haalt KVC één van de meest veelbelovende coaches van het land in huis, wiens voetbalvisie naadloos aansluit bij die van onze club.

De kneder van talloze jonge talenten bij Club Brugge, wordt meester tacticus bij KVC Westerlo. Onder de hoede van De Mil, stoomden de afgelopen jaren heel wat spelers van het beloftencircuit door naar het hoogste niveau. Zo leerden onder meer (oude) bekenden Thomas Van Den Keybus en Maxim De Cuyper mee bij hem de kneepjes van het vak.

Ook als T1 liet De Mil al zien uit het juiste hout gesneden te zijn. Zo gidste hij vorig seizoen Club Brugge in allerijl nog naar een felbegeerd ticket voor Play-Off 1.

Die cocktail, maakt van De Mil de gedroomde nieuwe hoofdcoach van onze Kemphanen, waar hij met z’n kennis en knowhow kan zorgen voor een sterke doorontwikkeling van onze jonge talenten en met zijn attractieve speelstijl het Westerlo-DNA opnieuw volop kan laten floreren.

Veel succes en welkom in’t Kuipje Rik!