Kom 50 topwijnen proeven in de VIP Lounge van’t Kuipje

Zondag 10 december stelt KVC Westerlo zijn VIP Lounge open voor een heuse winetasting. In samenwerking met BAR àPART Wijnhandel kan je van 14u tot 18u er gratis komen proeven van maar liefst 50 topwijnen. Bovendien kan je na afloop je favoriete topwijn meteen ook bestellen aan gunstige prijzen. Zo kan je meteen je voorraad inslaan voor de eindejaarsfeesten.

WINETASTING MET 50 TOPWIJNEN

in samenwerking met BAR àPART Wijnhandel

In de wetenschap staat meten gelijk aan weten, maar om te weten of een wijn echt goed is, kan je hem nog altijd het beste eerst proeven. Daarom organiseert KVC Westerlo in samenwerking met BAR àPART Wijnhandel in aanloop van de eindejaarsfeesten een heuse winetasting in de VIP Lounge van’t Kuipje. Zo verzeker je jezelf alvast van een lekkere wijn tijdens de gezellige eindejaarsfeesten.

Eens je favoriet gevonden, kan je ‘m na afloop van de tasting ook gelijk bestellen aan gunstige prijzen. Bestellen en betalen kan zowel cash of met je bancontact-app, de wijn afhalen kan op zaterdag 16 december in het Themacafé ’t Kuipje tussen 14u en 16u of bij BAR àPART Wijnhandel in Herselt tijdens de openingsuren.

Kijk en bestel nu al online

Is de nieuwsgierigheid naar al die topwijnen al te groot, of kan je er op 10 december niet bij zijn? Dan kan je nu al je favoriete wijnen opzij laten zetten via onze webshop.

Reserveer je tafeltje

Verwacht je een grote of kleine honger tijdens het proeven van al die topwijnen? Reserveer dan een tafeltje in het Themacafé en laat je zo nog meer verwennen met een smakelijk gerechtje bij onze wijnen. Een tafel reserveren kan makkelijk en snel via 014 81 64 77.