KVC Westerlo beëindigt samenwerking met Jonas De Roeck

De wegen van KVC Westerlo en Jonas De Roeck scheiden. De club heeft na een constructief overleg de samenwerking beëindigd met de Belgische coach die sinds juli 2021 aan het roer stond bij de Kemphanen.

Gedurende zijn twee jaren als hoofdcoach bij KVC, stond de Roeck mee aan de wieg van het mooie parcours dat onze club de laatste jaren wist af te leggen, met onder meer de promotie naar de hoogste klasse in 2022 en het succesrijke seizoen 2022-2023, waarin onze Kemphanen zich tot één van de grote revelaties ontpopten met knap en attractief voetbal.

Die goede lijn kon ondanks een sterke en gedreven wil dit jaar jammer genoeg niet verdergezet worden. Daarom besloot de club na een constructief overlegmoment om de samenwerking stop te zetten.

KVC Westerlo gaat nu op zoek naar een nieuwe hoofdcoach om de draad weer op te pikken richting het uitgestippelde traject waar de club zowel op infrastructuur als sportief vlak de voorbije jaren was ingeslagen, om zo opnieuw attractief eersteklasse voetbal naar de Kempen te brengen en te behouden.

De volledige clubwerking wil graag Jonas bedanken voor zijn inzet en geleverde werk gedurende de afgelopen jaren waarmee hij mede KVC Westerlo opnieuw op de kaart wist te zetten op het hoogste niveau en wil hem dan ook veel succes wensen in het verdere verloop van zijn carrière.