KBC trakteert met 2 gratis drankjes in Fan Village

En allemaal samen genieten van meer. Dankzij KBC kan je tijdens KVC Westerlo – RSC Anderlecht niet enkel genieten van meer goals en meer beleving, maar ook van meer drankplezier. Zo trakteert de bank iedere supporter met de KBC Mobile App en geactiveerde Goal Alert op twee gratis drankjetons in’t Kuipje. Zo ben je niet alleen in de toekomst als eerste op de hoogte van elke goal in de Jupiler Pro League, maar kan je ‘m ook gelijk op gepaste wijze vieren met jouw favoriete drankje. 

ACTIVEER GOAL ALERT

via de KBC Mobile-app

Voor de aftrap van de topmatch tussen KVC Westerlo en RSC Anderlecht van vrijdag 1 december zal je enkele standjes van KBC aan de ingang van’t Kuipje vinden. Daar kan je op vertoon van je KBC Mobile-app met geactiveerde Goal Alert twee gratis drankjetons kunnen scoren. De drankjetons zijn geldig op de wedstrijddag zelf en op alle drankstanden rondom het stadion, behalve in het Themacafé. De actie met gratis jetons loopt tot de aftrap van de wedstrijd.

Download de KBC Mobile-app alvast op voorhand thuis, zo heb je op de wedstrijddag zelf meer tijd om volop te genieten van je gratis drankjes en de sfeer in en rond ’t Kuipje.