Verslag supportersoverleg

Gisteren vond het tweede supportersoverleg van dit seizoen plaats:

Introductie van de SLO (Support Liaison Officer)

Jorn, onze SLO, fungeert als verbindingspersoon tussen de club en de supporters. Voor al je vragen en suggesties kan je bij hem terecht. Hij is bereikbaar via e-mail (jornvanrillaer@gmail.com), je kan hem aanspreken in vak G of een bericht sturen via het supportersplatform, waarvan hij de voorzitter is. Mocht je Jorn graag willen ondersteunen in zijn taken, aarzel niet om contact met hem op te nemen.

Boodschap van onze vicepresident

Hasan Cetinkaya benadrukt dat de supporters het fundament van de club vormen. Hij vindt het fijn regelmatig overleg te plegen zodat hij goed op de hoogte is van wat er leeft. Het streefdoel is en blijft immers om samen een club te creëren waar we fier op zijn. Sinds de overname in 2019 zijn er aanzienlijke investeringen gedaan met behoud van het DNA van KVC Westerlo als uitgangspunt en het zijn de supporters die het DNA van de club belichamen.

Hasan dankt de supporters uitdrukkelijk voor hun betrokkenheid en steun de voorbije maanden, ondanks de mindere resultaten. Deze steun zorgt voor extra motivatie bij iedereen. De reactie van de spelers op de open brief tijdens de wedstrijd op OHL is hiervan een sprekend voorbeeld.
Het is sportief onverwacht een moeilijk seizoen door een slechte start, maar we hebben vertrouwen in het potentieel van het team. Het is een jong, nieuw team wat langzaam maar zeker naar het juiste niveau groeit waardoor de punten zullen volgen.

En ondertussen zien we de eerste resultaten van het globale traject: het basecamp, de nieuwe oefenvelden, de sportieve resultaten van de jeugdploegen met een bijzondere vermelding voor onze damesploeg, de groei van het supportersaantal, de plannen om op termijn het stadion te verbouwen,…

Stadionomroeper

Tom fungeert sinds de start van het nieuwe seizoen als stadionomroeper. Hij introduceerde al enkele nieuwe initiatieven om de supporters op te warmen maar het kan altijd beter. Suggesties zijn van harte welkom bij onze SLO, Jorn.

Meer dan ooit… allemaal samen!