Internationale Kemphanen

Voor de laatste keer dit jaar zwermen de internationale Kemphanen uit om hun vaderland te dienen. Ook in het slotakkoord van de interlandperiode voor dit kalenderjaar konden er alweer tien spelers rekenen op een oproepingsbrief van hun bondscoach. 

De komende interlandperiode zorgt voor tien van onze spelers niet alleen voor een mooi extra interlandstreepje op hun CV, voor drie van hen staat er ook een potentieel Westels duel op het menu. Zo nemen de U21 van België – met Lucas Stassin en Tuur Rommens in de selectie – het op tegen de Schotse U21 van Adedire Mebude. Nog meer Westels bloed vinden we daarnaast ook terug bij de U19-selectie van onze Rode Duivels met de aanwezigheid van Arthur Piedfort. 

Andere beloftenselecties vielen er ook te noteren voor Matija Frigan (Kroatië U21) en Emin Bayram (Turkije U21). 

Erdon Daci mag zich met zijn teammakkers van Noord-Macedonië opmaken voor een topconfrontatie met Italië, dat enkele dagen later ook de tegenstander vormt van de Oekraïense steunpilaar Sergiy Sydorchuk in de spannende kwalificatiegroep C richting het EK van 2024. 

Over de grote plas wisselen tot slot ook Jordan Bos (Australië) en Bryan Reynolds (Amerikaans Olympisch Team) hun Westerlo-plunje tweemaal in voor hun nationale teamkleuren voor twee interlandwedstrijden. 

Volgende wedstrijden staan er nog meer op het programma voor onze Kemphanen: 

 • Slovenië U19 vs België U19: woensdag 15 november
 • Slovakije U21 vs Kroatië U21: donderdag 16 november
 • Australië vs Bangladesh: donderdag 16 november
 • België U21 vs Schotland U21: vrijdag 17 november
 • Turkije U21 vs Slovenië U21: vrijdag 17 november
 • Italië vs Noord-Macedonië: vrijdag 17 november
 • België vs Albanië: zaterdag 18 november
 • Noord-Macedonië vs Engeland: maandag 20 november
 • Wit-Rusland U21 vs Kroatië U21: maandag 20 november
 • Oekraïne vs Italië: maandag 20 november
 • USA Olympic Team vs Marokko: dinsdag 21 november
 • Hongarije U21 vs Schotland U21: dinsdag 21 november
 • Turkije U21 vs Noorwegen U21: dinsdag 21 november
 • België U21 vs Spanje U21: dinsdag 21 november
 • Palestina vs Australië: dinsdag 21 november