Internationale Kemphanen

Een nieuwe interlandbreak, een nieuwe exodus bij onze Kemphanen. Maar liefst 11 van hen kregen een oproepingsbrief in de bus om tijdens de komende interlandbreak hun gele-blauwe wedstrijdplunje in te ruilen voor de kleuren van hun land. 

Voor de nationale jeugdelftallen konden Adedire Mebude (Schotland U21), Matija Frigan (Kroatië U21), het Turkse verdedigingsduo Emin Bayram en Ravil Tagir (Turkije U21) en de Belgen Lucas Stassin, Tuur Rommens (beiden U21) en Arthur Piedfort (U19) alweer rekenen op een selectie. 

Bryan Reynolds kon op zijn beurt weer rekenen op een uitnodiging voor het Olympische Amerikaanse team dat in voorbereiding op de Spelen van 2024 in Parijs twee oefenwedstrijden gaat afwerken tegen Mexico en Japan. 

Kempische interlandmatch

Nog meer werk van het hoogste niveau vinden we bij de Oekraïense steunpilaar Sergiy Sydorchuk en de Noord-Macedonische scherpschutter Erdon Daci. Zij zullen een extra speciale interlandbreak ervaren, want beide Kemphanen nemen het op 14 oktober tegen elkaar op tijdens de Europese kwalificatiewedstrijd tussen Oekraïne en Noord Macedonië. 

Tot slot heeft ook onze Kempische kangoeroe Jordan Bos een extra selectie op zak. Hij mag zich opmaken voor onder meer een topmatch tegen Engeland. 

Volgende wedstrijden staan er nog meer op het programma voor onze Kemphanen: 

 • USA vs Mexico: woensdag 11 oktober
 • Engeland vs België U19: woensdag 11 oktober
 • Schotland U21 vs Hongarije U21: vrijdag 13 oktober
 • Turkije U21 vs San Marino U21: vrijdag 13 oktober
 • Malta U21 vs BelgiëU21: vrijdag 13 oktober
 • Griekenland U21 vs Kroatië U21: vrijdag 13 oktober
 • Engeland vs Australië: vrijdag 13 oktober
 • Oekraïne vs Noord-Macedonië: zaterdag 14 oktober
 • USA vs Japan: dinsdag 17 oktober
 • Nederland U19 vs België U19: dinsdag 17 oktober
 • Schotland U21 vs Malta U21: dinsdag 17 oktober
 • Letland U21 vs Turkije U21: dinsdag 17 oktober 
 • Hongarije U21 vs België U21: dinsdag 17 oktober
 • Kroatië U21 vs Wit-Rusland U21: dinsdag 17 oktober
 • Australië vs Nieuw-Zeeland: dinsdag 17 oktober
 • Malta vs Oekraïne: dinsdag 17 oktober