Dag van de veiligheid

Zaterdag zal de Fan Village voor de wedstrijd omgevormd worden tot een veiligheidsdorp. Dit biedt onze supporters een unieke kans om kennis te maken met verschillende veiligheidsdiensten:

  • Politie: Benieuwd naar een carrière bij de politie? De recruteringsdienst van de politie, Jobpol, zal aanwezig zijn om alle vragen te beantwoorden en informatie te verstrekken over de verschillende functies.
  • Rode Kruis de Merode: Doe mee aan initiaties over reanimeren en leer de levensreddende vaardigheden die iedereen zou moeten weten. Ze zullen ook meer informatie verstrekken over vloedinzamelingen en hoe je je kunt aansluiten bij hun dienst.
  • Steward werking: Altijd al willen weten wat onze stewards precies doen op wedstrijddagen? Dit is je kans om een dieper inzicht te krijgen in hun cruciale rol tijdens de wedstrijden.
  • Vias: Om het belang van veiligheid in het verkeer te benadrukken zal er een tuimelingen aanwezig zijn. Een indrukwekkende demonstratie die onze supporters wil sensibiliseren over de risico’s in het verkeer.
  • Demo’s: We hebben ook enkele demonstraties gepland. Zo zal de politie een demonstratie geven met de drone die bijna wekelijks ingezet wordt bij wedstrijddagen. Daarnaast zal de drugshond van de politie een demonstratie geven.  Een exacte planning  wordt later bekendgemaakt!