Welkom Bakary

KVC Westerlo versterkt zijn defensie met Bakary Haidara. De Ivoriaanse centrale verdediger komt over van de Right To Dream Academy in Ghana.

Die academie ontpopte zich de laatste jaren tot een ware talentenfabriek. Met onder meer Simon Adingra – die na een passage bij Union momenteel furore maakt bij Brighton & Hove Albion – en Ernest Nuamah – de doorgesluisde recordaankoop van RWDM naar Olympique Lyon voor maar liefst 25 miljoen euro – leverde de academie al enkele veelbelovende spelers af.

Aan dat rijtje, wil nu ook Bakary zijn naam toevoegen. Met z’n komst naar Westerlo, zet de 18-jarige verdediger alvast een volgende stap in zijn carrière. Zijn Right To Dream kan nu een Dream Come True-story worden in de Kempen. En aan die ontwikkeling willen wij als club maar wat graag aan meehelpen.

Veel succes en welkom bij KVC Westerlo Bakary!