Bied mee op de wedstrijdshirts en steun de slachtoffers in Marokko

De zware aardbeving die Marokko in de nacht van 8 op 9 september heeft getroffen, heeft een bijzonder zware tol geëist, zowel op menselijk als materieel vlak. Om de duizenden gezinnen die door deze ramp werd getroffen te ondersteunen, willen wij als club graag onze bijdrage leveren aan de wederopbouw van de talloze vernielde dorpen. Daarom houden we na afloop van de wedstrijd tegen Royal Antwerp FC een veiling, waarop iedereen kan bieden op het shirt van zijn favoriete speler. 

Als warme familieclub, bleven ook wij niet onberoerd bij de tragische beelden die de laatste dagen verspreid werden vanuit de vele getroffen dorpen in Marokko. In navolging van de oproep van de Pro League, waarin alle competitiewedstrijden zullen worden voorafgegaan door een minuut stilte  als teken van solidariteit voor de slachtoffers van de natuurramp, willen wij als KVC Westerlo graag een extra inspanning leveren om de getroffen families te ondersteunen doormiddel van een gulle storting. 

Help zelf ook mee als fan

Maar ook jij als fan kan jouw steentje bijdragen, doormiddel van een storting via de Koning Boudewijnstichting of door mee te bieden op de wedstrijdshirts van onze Kemphanen tegen Royal Antwerp FC. Daarnaast zorgt ook onze assistent-coach Mo Messoudi nog voor een uniek collector’s item dat mee geveild zal worden. 

Het ingezamelde geld via de stortingen en de veiling via Matchwornshirt zal in eerste instantie worden gebruikt voor humanitaire noodhulp gegeven door organisaties op het terrein; de Rode Halve Maan Marokko, de Banque Alimentaire en de International Blue Crescent Relief and Development Foundation. Met die opbrengsten zal worden ingezet op voorziening van onderdak, voedsel, drinkwater, geneesmiddelen en gezondheidszorg voor de getroffen gezinnen. 

Storting via Koning Boudewijnstichting

Je kan een directe overschrijving doen via onderstaande link of op het rekeningnummer IBAN BE10 0000 0000 0404 BIC BPOT BEB1 van de Koning Boudewijnstichting met de gestructureerde mededeling +++623/3824/20084 +++.

Bieding via
Match Worn Shirt

Laat niet alleen jouw clubliefde, maar ook jouw naastenliefde spreken. Bied mee op het shirt van jouw favoriete Kemphaan na de wedstrijd tegen Royal Antwerp FC of plaats een bod op het unieke collector’s item van assistent coach Mo Messoudi.