Welkom Emin

Onze nieuwe airforce in de defensie, Emin Bayram, is geland in Westerlo. Op de laatste dag van de zomermercato, zette de Turkse belofte-international zijn handtekening onder een huurcontract voor 1 seizoen bij KVC. 

Bayram, 1,92 meter groot, komt over van de Turkse kampioen Galatasaray. Daar prijkt op het cv van de nog altijd maar 20-jarige Bayram onder meer 20 wedstrijden op het hoogste niveau en een Champions League-wedstrijd in de afgelopen kwalificatiecampagne. 

In de kleedkamer van Westerlo, zal Bayram met Ravil Tagir alvast een oude bekende tegenkomen. De twee vormen immers het hart van de defensie van het Turkse belofte-elftal. Zowel nieuwkomer Bayram als Tagir hebben een oproepingsbrief op zak van de bondscoach voor de komende Europese kwalificatiewedstrijden -21 tegen Ierland en Italië. Het komende seizoen zullen ze hun connectie samen ook in’t Kuipje kunnen laten zien.

Veel succes en welkom in Westerlo Emin!