Welkom Sergiy

Prijzenpakker. Balafpakker. Met Sergiy Sydorchuk versterkt KVC Westerlo zich voor de komende drie seizoenen met een ervaren breekijzer op het middenveld. De Oekraïens international verlaat na 11 jaar trouwe dienst topclub Dynamo Kiev met drie titels, vier beker en vijf supercups op zijn palmares.

Aan ervaring en leiderschap geen gebrek bij de nieuwe aanwinst van KVC. Met 327 competitieduels op het hoogste niveau bij grootmacht Dynamo Kiev en nog eens 56 interlands voor Oekraïne, heeft de 32-jarige verdedigende middenvelder al aardig wat kilometers op het hoogste niveau op de teller staan.

Daar voegt hij na ondertekening van zijn driejarig contract bij KVC Westerlo mogelijks nog eens twee extra interlands aan toe. De kersverse Kemphaan werd door de Oekraïense bondscoach opgeroepen voor de kwalificatiematchen tegen Engeland en Italië komend weekend. Nadien sluit Sydorchuk zich aan bij zijn nieuwe teammaats in’t Kuipje.

Veel succes en welkom in Westerlo Sergiy!