Een stap richting duurzaamheid

KVC Westerlo zet dit jaar als club een stap in de richting van duurzaamheid door de introductie van herbruikbare bekers en de digitalisering van het wedstrijdblad.

Herbruikbare bekers
Net zoals op onze Fandag zullen we op wedstrijddagen werken met herbruikbare bekers. Om dit zo toegankelijk mogelijk te maken voor alle supporters, hebben we besloten om geen waarborg te vragen voor de herbruikbare bekers. Je kan dus gewoon naar het dichtstbijzijnde tappunt gaan en je drankje meenemen in de voorziene beker. Wel vragen we om de gebruikte bekers terug te brengen naar de tappunten. Voor degenen die actief bijdragen aan het behoud van een schone omgeving, hebben we een leuke beloning in petto! Als je 20 lege bekers binnenbrengt, ontvang je op dat moment een gratis consumptie aan één van onze tappunten. Alle dranken zullen vanaf heden in een vernieuwde drankbeker van 33cl aangeboden worden.

Drankprijzen
Niet alleen het materiaal waaruit onze drankbekers bestaan zijn veranderd, ook het formaat krijgt een kleine update. Zo geniet je voortaan van 33cl bier en frisdranken voor de prijs van 3euro, water aan 2,5 euro. In de Fan Village zijn bier en frisdranken verkrijgbaar aan 2,50 euro.

Wedstrijdblad
De wedstrijdbladen zullen NIET meer verspreid worden in het stadion. Echter zullen we de line up van beide ploegen drie kwartier voor de wedstrijd projecteren op de schermen in onze kantines. Ook onze eigen line up zal gedeeld worden op onze social media kanalen.