WESTELPLUS Membership

Maak kennis met ons gloednieuwe “Westel Plus” lidmaatschap. Als je liever geen abonnement aanschaft maar toch de verbondenheid wilt voelen met KVC Westerlo en wilt genieten van exclusieve voordelen bij het kopen van tickets tijdens de pre-sale, dan is dit precies wat je zoekt. Maak je vandaag nog ‘Westel Plus’ lid en sluit je aan bij de Westerlo familie! Samen vormen we “KVC Westerlo”!

WESTELPLUS

25€ / SEIZOEN

INBEGREPEN

  • Voorrang bij de ticketverkoop de Jupiler Pro League
  • Toegang tot exclusieve content in de app (binnenkort)
  • Talrijke voordelen bij onze commerciële partners (binnenkort)
  • Supporteracties

Bezoek onze ticketingpagina om nu je lidmaatschap aan te schaffen en direct te profiteren van je eerste voordeel.

*  Een membership is niet verplicht en is strikt persoonlijk.

WESTELKIDS

15€ / SEIZOEN

INBEGREPEN

  • Pakket met poster 1ste ploeg, stickers vellen, KVC Westerlo rugzak, gesigneerde kaart van je favoriete speler)
  • Actie’s voor kinderen
  • Voorrang bij de ticketverkoop de Jupiler Pro League
  • Toegang tot exclusieve content in de app (binnenkort)
  • Talrijke voordelen bij onze commerciële partners (binnenkort)

FAQ

Een membership geeft je het voordeel om als eerste een ticket te kunnen bemachtigen voor een wedstrijd van ons eerst elftal. Vorig seizoen konden we bijvoorbeeld vak G elke thuiswedstrijd volledig uitverkopen. Wil je toch nog een plaatsje claimen, kan je als member als eerste een gooi doen naar een ticket voor ons sfeervak. Dit geldt uiteraard ook voor de andere vakken in ons stadion die in verkoop gaan.

Het is niet verplicht om een membership aan te kopen om een ticket te kunnen bemachtigen voor wedstrijden van ons eerste elftal. Indien u echter zeker wilt zijn van een goede plaats tijdens een reguliere- of topwedstrijd van onze Kemphanen, geeft een membership u de kans om als eerste een ticket aan te kopen in de presale periode. Wanneer u geen membership aankoopt, kan u een ticket aankopen tijdens de gewone verkoop die steeds minimaal 1 week voor de wedstrijd zal starten.

De presale periode is uitsluitend voor personen die een membership aankochten. Aangezien u als abonnee al een plaats kreeg toegewezen, kan u geen extra ticket op uw eigen naam aankopen. Als u voor andere personen tickets wenst aan te kopen in de presale periode, dienen zij member te worden.

Enkel personen die een membership aankochten, kunnen een ticket aankopen voor zichzelf. Als u ook voor andere personen een ticket wenst aan te kopen, dienen ook zij member te worden.

Neen, dit pakket is enkel voor personen die een kids membership nemen.