Herbruikbare bekers fandag

De jaarlijkse Fandag staat weer voor de deur. Dit jaar zet de club een stap in de richting van duurzaamheid door de introductie van herbruikbare bekers. Graag informeren we jullie omtrent de praktische aanpak:

Geen waarborg, enkel genieten:
Op onze Fandag zo toegankelijk mogelijk te maken voor alle supporters, hebben we besloten om geen waarborg te vragen voor de herbruikbare bekers. Je kan dus gewoon naar het dichtstbijzijnde tappunt gaan en je drankje meenemen in de voorziene beker.

Terugbrengen voor een schonere en duurzame omgeving
Hoewel er geen waarborg is, vragen we jullie wel om de gebruikte bekers terug te brengen naar de tappunten.

Verzamel 20 bekers en geniet van een beloning
Voor degenen die actief bijdragen aan het behoud van een schone omgeving, hebben we een leuke beloning in petto! Als je 20 lege bekerss binnenbrengt, ontvang je op dat moment een gratis consumptie aan één onze tappunten.

Eenmalig gebruik voor hygiëne
Elke herbruikbare beker zal slechts eenmalig gebruikt worden. Dit helpt om een hygiënische omgeving te handhaven en draagt bij aan een zorgeloze dag voor alle supporters.

Gemakkelijk terugbrengen bij elk tappunt
De bekers kunnen bij elk tappunt worden binnengebracht.