Kemphanen spelen op 16 juli tegen PAOK in Armand Melisstadion

Niet het Kuipje, maar wel het Armand Melisstadion van Dessel Sport vormt op 16 juli het strijdtoneel voor de vriendschappelijke oefenwedstrijd van KVC Westerlo tegen PAOK FC. Eén week voor de grote fandag, kan je er onze Kemphanen al live aan het werk zien tegen de achtvoudig winnaar van de Griekse beker. 

De eerste wedstrijd op Belgische bodem van onze Kemphanen na de oefenstage in Papendal, zal niet gespeeld worden in het Kuipje, maar wel in het Armand Melisstadion. De thuisbasis van Dessel Sport biedt plaats aan 4.391 toeschouwers, waarvan jij op 16 juli eentje kan zijn voor de oefenwedstrijd tegen PAOK FC. Volwassenen betalen 10 euro voor een ticket, jongeren onder de 16 jaar betalen 6 euro.

PAOK FC is één van de grote traditieclubs in Griekenland. De ploeg uit Thessaloniki speelt al 65 jaar onafgebroken in de Griekse hoogste klasse. Vorig jaar legde het team beslag op de vierde plaats in de competitie. Binnen hun selectie doet voor ons vooral de naam van William Troost-Ekong een belletje rinkelen. De Nigeriaanse verdediger met Nederlandse roots stond van 2015 tot 2017 op de loonlijst van KAA Gent. Deze zomer maakte hij voor 1 miljoen euro de overstap van Watford naar PAOK.

INFO TICKETING

KVC Westerlo – PAOK FC • 16 juli 2023 om 16u00

  • Volwassene: 10 euro
  • -16 jaar: 6 euro

VOLLEDIG PROGRAMMA VOORBEREIDING

  • 01.07 om 16u00 • KVC Westerlo – STVV (achter gesloten deuren)
  • 11.07 om 19u00 • PEC Zwolle – KVC Westerlo (Zwolle)
  • 12.07 om 15u00 • Heerenveen – KVC Westerlo (Wenum-Wiesel)
  • 16.07 om 16u00 • KVC Westerlo – PAOK (Armand Melisstadion)
  • 22.07 om 18u00 • KVC Westerlo – Willem II (in ’t Kuipje)