Welkom Thomas

Fans die de voorbije twee seizoenen een shirtje met het rugnummer 39 in onze fanshop hebben gekocht, kunnen vanaf nu op hun twee oren slapen. Het rugnummer van Thomas Van den Keybus wordt een blijver in ’t Kuipje, nadat de 22-jarige middenvelder zijn handtekening zette onder een driejarig contract bij KVC Westerlo. 

Als huurling van Club Brugge groeide Van den Keybus de afgelopen twee seizoenen uit tot een vaste waarde in het elftal van onze Kemphanen, met wie hij mee de titel en de promotie afdwong in de Challenger Pro League 2021-2022. Naast die kampioenschapstitel, prijkt er achter zijn naam intussen ook al 61 wedstrijden in het geel en blauw, waarin hij goed was voor 6 goals en 4 assists. 

Met de definitieve overname van Van den Keybus heeft onze club er voor de komende drie seizoenen opnieuw een belangrijke pion bij die intussen het huis en de competitie goed kent en die gezien z’n nog altijd maar 22-jarige leeftijd ook nog heel wat groeipotentieel in zich heeft. 

Op een mooie toekomst samen. Veel succes en welkom terug Thomas!