Welkom Tuur

Tuur Rommens keert terug naar het oude nest. De 20-jarige linksback, die vorig seizoen aanvoerder was bij Jong Genk, zette zonet zijn handtekening onder een contract van 4 seizoenen bij KVC Westerlo, waar hij tot z’n negende kind aan huis was als talentvolle jeugdspeler. 

Eens een Kemphaan, altijd een Kemphaan. Na een tussenperiode van 11 jaar vormt ’t Kuipje opnieuw de thuisbasis van Tuur Rommens. De talentvolle linksachter verdiende vorig seizoen al zijn strepen in de Challenger Pro League als aanvoerder van Jong Genk. Daar eindigde hij het seizoen met 31 wedstrijden op de teller, waarin hij goed was voor 1 goal en 5 assists. 

Met de overstap naar Westerlo, zet Rommens nu een nieuwe stap in zijn carrière. Met een vierjarig contract in ’t Kuipje, willen we als club optimaal meewerken aan de verdere ontwikkeling van het potentieel van Rommens, die doorheen de jeugdreeksen ook al twaalf maal in actie kwam voor de Jonge Rode Duivels. 

Veel succes gewenst in de Kempen Tuur!