Kemphanen trekken op trainingskamp naar Papendal

Met de stage in het Nederlandse Papendal is de voorbereiding van onze Kemphanen op het nieuwe seizoen in de volgende fase beland. Van 3 tot 13 juli vertoeven ze er in het gerenommeerde trainingscenter in Arnhem voor een uitgebreide trainingsstage. De 10-daagse vormt de ideale aangelegenheid om automatismen te creëren bij de 24-koppige spelerskern, die met Jordan Bos, Arthur Piedfort en Irsan Muric drie nieuwkomers telt.

Tijdens de trainingsstage zullen onze Kemphanen ook twee keer hun trainingsplunje inruilen voor hun wedstrijdoutfit. Eerst wacht er hen op 11 juli een oefenpartij tegen PEC Zwolle, daags nadien volgt al de volgende wedstrijd tegen Heerenveen.

Terug in eigen land, wordt de voorbereiding nog afgesloten met een oefenpartij tegen het Griekse POAK op 16 juli en een laatste oefenwedstrijd in het eigen Kuipje tegen Willem II op 22 juli. Hierna zouden onze Kemphanen volledig klaargestoomd moeten zijn voor de officiële seizoensouverture uit tegen KAS Eupen op 29 juli.

Spelerselectie op trainingskamp Papendal

DOELMANNEN

1 Sinan Bolat
20 Nick Gillekens
30 Koen Van Langendonck
Jason Janssens (academie)

VERDEDIGERS

2 Pietro Perdichizzi
5 Jordan Bos
16 Léo Seydoux
23 Rubin Seigers
24 Ravil Tagir
32 Edisson Jordanov
33 Roman Neustaedter
46 Arthur Piedfort

MIDDENVELDERS

4 Mathias Fixelles
7 Lukas Van Eenoo
8 Nicolas Madsen
10 Jan Bernat
11 Muhammed Gumuskaya

AANVALLERS

14 Kyan Vaesen
18 Griffin Yow
19 Irsan Muric
21 Erdon Daci
29 Fernand Goure
34 Ilias El Hari
79 Yusuke Matsuo