De oefenmatchen van onze Kemphanen

Niet alleen wat de abonnementsverkoop betreft is het vizier volledig op 2023-2024 gericht, ook onze spelers en technische staff maken zich stilaan op voor het komende seizoen. In aanloop naar een nieuwe spannende competitiejaargang, werken onze Kemphanen tijdens de maand juli vijf vriendschappelijke wedstrijden af. Opener van dienst vormt daarin de oefenpot tegen STVV op zaterdag 1 juli, afsluiter van de voorbereiding vormt de wedstrijd in het eigen Kuipje tegen het Nederlandse Willem II. 

Na een welverdiende rustperiode vliegen spelers en staff er weer volop in. Tussen de harde trainingsarbeid door, kruisen onze Kemphanen vijfmaal de degens tijdens enkele oefenwedstrijden. Eerste opponent van dienst vormt daarin op 1 juli mede-eersteklasser STVV tijdens een oefenmatch achter gesloten deuren.

Nadien trekt het team van 3 tot 13 juli op stage naar Papendal. Tijdens het Nederlandse trainingskamp, trekken onze Kemphanen ook tweemaal hun wedstrijdplunje aan. Eerst wacht er hen op 11 juli een oefenpartij tegen PEC Zwolle, daags nadien volgt al de volgende wedstrijd tegen Heerenveen.

Terug in eigen land, wordt de voorbereiding nog afgesloten met een oefenpartij tegen het Griekse POAK op 16 juli en een laatste oefenwedstrijd in het eigen Kuipje tegen Willem II op 22 juli. Voor deze laatste twee wedstrijden volgt later nog concrete ticketinginformatie.

PROGRAMMA VOORBEREIDING

  • 01.07 om 16u00 • KVC Westerlo – STVV (achter gesloten deuren)
  • 11.07 om 19u00 • PEC Zwolle – KVC Westerlo (Zwolle)
  • 12.07 om 15u00 • Heerenveen – KVC Westerlo (Wenum-Wiesel)
  • 16.07 om 16u00 • KVC Westerlo – PAOK (onder voorbehoud)
  • 22.07 om 18u00 • KVC Westerlo – Willem II (in ’t Kuipje)