Stuur ons jouw favoriete goaltune

Beste supporters,

Als twaalfde man hebben jullie een onmiskenbaar effect op het spel en de prestaties van onze Kemphanen. Het moment waarop de bal in het doel belandt en de hele tribune explodeert van vreugde is telkens een onvergetelijk moment. Jullie kunnen ervoor zorgen dat elke keer we scoren, de tribunes trillen van opwinding en trots. Dit allemaal onder begeleiding van een goaltune, dé soundtrack van onze successen. 

Daarom willen we graag jullie betrokkenheid en inbreng bij het kiezen van een mogelijks nieuwe goaltune. Via onderstaand formulier kunnen jullie voorstellen indienen. Later maken wij een selectie waarop je kan stemmen. Laat dus je creativiteit de vrije loop en stuur ons verschillende opties. Dit kan de huidige goaltune zijn die ons al zoveel vreugde heeft gebracht of de Samba die nostalgische herinneringen oproept. Een volledig nieuw lied dat onze clubidentiteit weerspiegelt behoort ook tot de mogelijkheden. We zijn benieuwd naar jullie inbreng!

Laat je stem horen en help ons de perfecte tune te vinden.

Wat is voor jou de perfecte goaltune?