LET’S SHINE TOGETHER

ABONNEMENTEN ’23-’24

Let’s shine together in 2023-2024! In het jaar van onze stamnummer, zijn we bij KVC helemaal klaar om te knallen in het nieuwe seizoen. Kijk jij ook al reikhalzend uit naar een nieuw seizoen boordevol voetbalplezier in ’t Kuipje? Wordt dan in 2023-2024 ook een Kemphaan en schreeuw onze spelers mee naar de overwinning, drink een pintje en ga helemaal los in onze altijd sfeervolle Fan Village!

EARLY BIRD PERIODE

De beste plekken aan de beste voorwaarden, dat is waarvoor jij profiteert wanneer je als trouwe Kemphaan meteen intekent tijdens onze Early Bird periode. Doe vanaf NU jouw voordeel bij de online aankoop of verlenging van jouw abonnement en geniet tot 20% korting.

Wees snel, want dit voordeeltarief is slechts tijdelijk geldig!

05.06.2023
START ONLINE VERKOOP

19.06.2023
START VERKOOP FANSHOP
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

19.06.2023
START VERKOOP IN FANSHOP

30.06.2023
EINDE EARLY-BIRD

PRIJZEN

Alle thuiswedstrijden van de reguliere competitie + Play-Offs zijn inbegrepen in elk abonnementstype.

JOUW VOORDEEL ALS ABONNEE

Als vaste abonnee verzeker je jezelf niet alleen van je favoriete plekje tijdens iedere topmatch van onze Kemphanen, je boekt er ook nog een aardige winst mee voor je portemonnee. Aarzel dus niet langer, koop nu jouw abonnement aan en haal zo echt alles uit het seizoen 2023-2024!

VOORBEELD: ABO-VOORDEEL VAK G

STADION

’t Kuipje, ook soms wel ’t Kuipke genoemd, vormt al sinds jaar en dag de gezellige en sfeervolle thuisbasis van KVC Westerlo. Het stadion biedt plaats aan 8.035 toeschouwers.

ADRES

De Merodedreef 189, 2260 Westerlo (België)

FAQ

  • 10% korting op een aankoop in fanshop (op vertoon van ABO)
  • Gratis toegang tot alle wedstrijden jeugd, dames en academie (exclusief bekerwedstrijden)
  • Voorrang tijdens bekerwedstrijden
  • Goedkoopste prijs per competitiewedstrijd
  • + toegang tot de thuiswedstrijden van de Play-Offs/Play-Downs

Voor businessabonnementen kan je altijd contact opnemen met onze Commercieel Manager Jarne Nauwelaers. Neem zeker ook even een kijkje op onze businesswebsite om een eerste overzicht te krijgen op al onze faciliteiten en businessformules.

>> https://business.kvcwesterlo.be/

  • Ja, je kan je huidige zitplaats annuleren en een nieuw zitje kiezen in het stadionplan. Let op! Eens je je zitje annuleert, komt het vrij voor andere supporters.
  • Neen, dit wordt niet automatisch overgezet op het nieuwe abonnement. Je kan hiervoor langskomen tijdens de openingsuren van onze fan- en ticketingshop of het tegoed dat nog op je oude abonnement staat gewoon opgebruiken.
  • Je kan je ABO afhalen vanaf 19 juni tijdens de openingsuren van de fan- en ticketingshop. Koos je voor thuislevering, dan wordt dit vanaf 20 juni naar je opgestuurd.