Welkom Arthur

Arthur Piedfort maakt de overstap van PSV naar KVC Westerlo voor een contract van vier seizoenen. Zijn ervaring, technische vaardigheden en passie voor voetbal maken hem een waardevolle aanwinst voor de club.

Piedfort, geboren en getogen in België, heeft altijd al een onstuitbare drang gehad om zijn dromen na te jagen op het voetbalveld. Zijn vroege jaren bij de jeugdopleiding van PSV lieten al zien dat hij een uitzonderlijk talent was. Zijn spel op het middenveld was verfijnd en doelgericht, met een uitstekend overzicht van het spel en een indrukwekkend vermogen om openingen te creëren voor zijn teamgenoten.

Naarmate de jaren verstreken, groeide Piedfort uit tot een belangrijke speler bij PSV, waar hij zijn stempel drukte op zowel nationaal als Europees niveau. Zijn technische finesse en vermogen om de bal te veroveren waren van onschatbare waarde voor het team. Zijn succes trok de aandacht van verschillende clubs, maar het was KVC Westerlo dat uiteindelijk de handtekening van deze talentvolle verdediger wist te bemachtigen.

De transfer naar KVC Westerlo is een nieuwe stap in de carrière van Piedfort, en het is een keuze waar hij vol vertrouwen achter staat. Hij kijkt ernaar uit om zijn vaardigheden verder te ontwikkelen en zijn talent te tonen aan het trouwe publiek van Westerlo. Als speler is hij vastbesloten om zijn team te helpen bij het behalen van succes, zowel op nationaal als internationaal niveau.

KVC Westerlo verheugt zich op de komst van Arthur en wenst hem veel succes!