Welkom Jordan!

KVC Westerlo kondigt met trots de transfer van Jordan Bos aan. De 20-jarige Australische linkervleugelverdediger met Nederlandse roots zal de komende vier seizoenen uitkomen voor de Kemphanen.

Bos komt over van Melbourne City, waar hij de afgelopen jaren indruk heeft gemaakt met zijn snelheid, technische vaardigheden en verdedigende kwaliteiten. Hij speelde een belangrijke rol in het succes van de club in de Australische A-League en wordt beschouwd als een van de meest veelbelovende jonge spelers van het land.

Met zijn ervaring in de topcompetitie van Australië en zijn indrukwekkende statistieken op het gebied van verdedigen en aanvallen, wordt Bos gezien als een belangrijke versterking voor KVC Westerlo. De club is dan ook verheugd hem te kunnen verwelkomen als onderdeel van het team voor de komende vier seizoenen.

Bos zelf is eveneens enthousiast over zijn transfer naar KVC Westerlo. Hij kijkt er naar uit om te spelen voor de club en om zijn vaardigheden te tonen aan de fans. “Ik ben erg blij met deze transfer naar KVC Westerlo”, aldus Bos. “Het is een geweldige kans voor mij om te spelen in Europa en ik kan niet wachten om aan de slag te gaan met mijn nieuwe teamgenoten.”

Met zijn snelheid, technische vaardigheden en verdedigende kwaliteiten zal Bos ongetwijfeld een belangrijke rol spelen in het team van KVC Westerlo. De fans van de club kunnen dan ook uitkijken naar een spannend seizoen waarin Bos en zijn teamgenoten alles zullen geven om zo hoog mogelijk te eindigen in de competitie.