Koop je UiTPAS tijdens Westerlo – Club Brugge

En allemaal samen. Onder dat motto willen we voetbal toegankelijk maken voor iedereen. Daarom werkt KVC Westerlo dan ook al sinds vorig jaar graag mee aan het maatschappelijke project UiTPAS De Merode, waarin we samen met alle deelnemende organisaties drempels willen wegwerken. Ter extra ondersteuning hiervan, zal de UiTPAS komende zaterdag te koop zijn in de Fan Village tegen Club Brugge. Bij aankoop van de UiTPAS geniet je daarenboven niet enkel van alle voordelen van de UiTPAS zelf, maar ook van een gratis consumptiebon voor in de Fan Village. 

Onze thuismatch tegen Club Brugge vormt alvast een mooi uitje, maar cultuurregio De Merode, waar Westerlo samen met Scherpenheuvel-Zichem, Tessenderlo en Hulshout toe behoort, heeft nog veel meer in petto. Al dat moois kan je dankzij de UiTPAS extra voordelig ontdekken. Met deze spaar- en voordeelkaart voor vrijetijdsactiviteiten kan je punten sparen als je deelneemt aan culturele-, sportieve- of andere vrijetijdsactiviteiten. Deze kan je nadien omruilen voor een gratis ticket, een korting of een cadeautje bij deelnemende gemeenten en organisaties die deze UiTPAS ondersteunen. 

Drempelverlagend voor iedereen

Inwoners van cultuurregio De Merode kunnen de UiTPAS aanschaffen voor 5 euro, jongeren onder de 18 jaar betalen 3 euro. Indien je voldoet aan de voorwaarden, kan je deze ook verkrijgen aan het kansentarief van 1 euro. Bij die laatste geniet je ook van 80% korting op alle UiTPAS-activiteiten. 

Naast potentiële leuke extra’s met het sparen van punten, krijg je bij aankoop ook al meteen enkele leuke welkomstvoordelen. De UiTPAS is levenslang geldig en kan je in Westerlo aankopen aan het onthaal van het gemeentehuis, in de bib, bij projecthuis de Dreef, het lokaal dienstencentrum TerHarte en komende zaterdag dus ook in onze Fan Village tegen Club Brugge. 

MEER INFO?

Benieuwd naar wat je allemaal zoal kan sparen met de UiTPAS en welke voordelen je meteen ontvangt bij aankoop ervan? Klik dan snel op onderstaande knop en kom alles te weten over UiTPAS De Merode.