Internationale Kemphanen

Door de goede prestaties van het ganse team, konden we de laatste weken enkele bondscoaches op onze tribune spotten. Deze week kregen enkele Kemphanen dan ook een uitnodigingsbrief om aan te sluiten bij de selectie van hun land.

Jacky Mathijssen selecteerde Maxim De Cuyper en Kyan Vaesen voor onze nationale U21. Voor jeugdproduct Kyan Vaesen is dit de eerste selectie. Onze jonge Duivels gaan zich voorbereiden tegen Tsjechië, want in juni staat het EK U21 in Roemenië & Georgië op het programma, waar België is ingedeeld in een groep met Nederland, Georgië en Portugal.

Ook Ravil Tagir gaat de beloften van zijn land vervoegen, al bestaat de mogelijkheid erin dat hij toch nog aansluit bij de grote jongens van Turkije.

Bryan Reynolds (Team USA) en Nene Dorgeles (Mali) stappen ook het vliegtuig op. Bryan zou interlands kunnen spelen tegen Grenada en El Salvador, voor Nene staat er een wedstrijd tegen Gambia gepland.

We wensen onze Internationale Kemphanen veel succes toe.