Fan Village wordt Fun Village tegen KV Kortrijk

Kom op zaterdag 11 maart voor de match tegen KV Kortrijk tijdig naar onze Fan Village, en test je voetbalskills op één van onze voetbalattracties!

Altijd al willen weten hoe hard je nu eigenlijk tegen een bal kan trappen? Neem een aanloop, raak hem goed en kijk op onze snelheidsmeter aan hoeveel km/uur de bal tegen de touwen gaat.

Of ben je meer voor het precisiewerk? Kom langs bij onze enorme voetbaldarts en probeer een hogere score te behalen dan je vrienden.

Ook aan de echte teamplayers hebben we gedacht. Schrijf je via onderstaande formulier in voor het eerste Westelse Levend Tafelvoetbaltornooi! Er zal gespeeld worden in ploegen van 5 tegen 5. Elke speler neemt plaats in een harnas, en kan net zoals bij echt tafelvoetbal enkel op zijn plaats op het terrein de bal beroeren. Een leuke activiteit waar zowel voetbaltalent als teamwork van essentieel belang zijn!

Wil jij met je vrienden meestrijden voor eeuwige tafelvoetbalglorie? Dan is snel wezen de boodschap, inschrijvingen zijn beperkt en kan t.e.m.  donderdag 9 maart, 23u59.