Bezoek Turkish Football Federation

Gisteren brachten heel wat leden van de Turkish Football Federation (TFF) een bezoek aan het Kuipje.  Dit in kader voor het Infrastructuur Academies Project. Zo gaan zij op korte tijd een bezoek brengen aan de Belgische en Nederlandse voetbalbond en staan er ook nog bezoeken van KRC Genk, AFC Ajax en AZ Alkmaar op het programma.

Het was dan ook een hele eer dat wij volgende personen mochten ontvangen: TFF-bestuursleden Müslüm Özmen, voorgezeten door de voorzitter van de Turkse voetbalbond Mehmet Büyükekşi, Hamit Altıntop, Talat Papatya, TFF secretaris-generaal Kadir Kardaş, TFF voorzitter adviseur Serhat Mermer, Bondscoach van Turkije Stefan Kuntz. Galatasaray Sportif A.Ş. Vice-voorzitter Erden Timur, Fenerbahçe SK bestuurslid Özgür Özaktaç en Clubs Union Foundation algemeen secretaris Dr. Sagri Ilk.