Vriendschappelijke wedstrijd KVC Westerlo – Beerschot

Wedstrijdverslag

In een wedstrijd met 2 gezichten, wonnen onze Kemphanen met ruim verschil van Beerschot. De eerste helft was gelijkopgaand en werden de doelmannen amper aan het werk gezet, alhoewel Koen Van Langendonck éénmaal met een knappe redding moest uitpakken.

In de tweede helft kwamen alle jonkies van Beerschot op het veld en werd het een spel van kat en muis. Op korte tijd stond het 2-0 na doelpunten van Vetokele en Vaesen, weliswaar na tweemaal slecht ontzetten van de Beerschotse doelman. In de laatste 20 minuten volgden de doelpunten zich snel op. Kyan Vaesen maakte zijn tweede doelpunt van de dag,  Lukas Van Eenoo scoorde via een rechtstreekse vrije trap en een kopbal en ook “Mami” Gumuskaya stond tweemaal aan het kanon met tot gevolg dat het weekend werd afgesloten met een ruime 7-0 overwinning.

KVC Westerlo: Van Langendonck (45’ Gillekens), Jordanov (45’ Heyns), Seigers, Perdichizzi, Mabea, Dierckx (80’ El Hari), Van den Keybus, Van Eenoo (80’ Mayoka), Gumuskaya, Vetokele (60’ Yow), Vaesen

Doelpunten: 48’ Vetokele (1-0), 50’ Vaesen (2-0), 68’ Gumuskaya (3-0), 70’ Van Eenoo (4-0), 75’ Van Eenoo (5-0), 78’ Vaesen (6-0), 83’ Gumuskaya (7-0)

Verslag: Peter Boons
Foto’s: Luc Meynaerts