YOUNITED SPORTIEVE COACH (M/V/X)

Een Younited coach coacht mensen met een uniek verhaal, die met tegenslagen te kampen hebben gehad, of nog steeds kampen, die de draad weer hebben opgepakt én het volhouden (hoe moeilijk soms ook), nét dankzij het voetbal. Onder het motto ‘my team, my home’ bouwen we met Younited aan een ploeg waar iedereen welkom is en meetelt.

De deelnemers zijn experten in het dagelijks leven. Zij strijden tegen kwetsbaarheid op het vlak van psychische gezondheid, welzijn, armoede of verslaving. In hun team vinden ze meer dan enkel ploegmaats, ze vinden er een thuis.

Jouw job als coach:

  • Je bent verantwoordelijk voor de sportieve invulling van de trainingen en de coaching tijdens trainingen, wedstrijden en tornooien (training 1x per week, mogelijk overdag maar kan besproken worden).
  • Je neemt mee deel aan nationale/regionale evenementen, CoachesDays en vormingen van Younited Belgium.
  • Het speelveld van de coach is groter dan het voetbalterrein. Gedeelde momenten voor en na de training horen er absoluut ook bij.
  • Je werkt nauw samen met alle betrokken partners, waaronder het lokaal bestuur (projecthuis De Dreef) en neemt deel aan noodzakelijke overlegmomenten.

Jouw profiel:

  • Je gelooft in de kracht van voetbal als middel om mensen te verbinden en te versterken.
  • Een ervaring als voetbalcoach en binnen een sociaal sportief project is een plus.

Solliciteer nu online!