YOUNITED SOCIALE COACH (M/V/X)

Een Younited coach coacht mensen met een uniek verhaal, die met tegenslagen te kampen hebben gehad, of nog steeds kampen, die de draad weer hebben opgepakt én het volhouden (hoe moeilijk soms ook), nét dankzij het voetbal. Onder het motto ‘my team, my home’ bouwen we met Younited aan een ploeg waar iedereen welkom is en meetelt.

De deelnemers zijn experten in het dagelijks leven. Zij strijden tegen kwetsbaarheid op het vlak van psychische gezondheid, welzijn, armoede of verslaving. In hun team vinden ze meer dan enkel ploegmaats, ze vinden er een thuis.

Jouw job als coach:

  • Je bent verantwoordelijk voor de sociale omkadering van het team.
  • Je begeleidt het team voor, tijdens en na elke training (training 1 x per week, mogelijk overdag maar kan besproken worden).
  • Je neemt mee deel aan nationale/regionale evenementen, CoachesDays en vormingen van Younited Belgium.
  • Je staat in continu overleg met alle betrokken partners, waaronder het lokaal bestuur (projecthuis De Dreef). Je gaat hier op regelmatige basis (bijna wekelijks) langs om hen op de hoogte te houden over de sociale omkadering.

Jouw profiel:

  • Je hebt een sociaal-sportieve achtergrond.
  • Een diploma maatschappelijk werk, sociaal werk of voldoende relevante ervaring is een pluspunt.
 

Solliciteer nu online!