KVC Westerlo – Sparta Rotterdam

Wedstrijdverslag

Opnieuw zaten de weergoden niet mee voor deze laatste (oefen)wedstrijd van het jaar, de regen viel namelijk met bakken uit de hemel in de eerste helft en in de tweede helft kregen we dan weer met een gure wind af te rekenen.

Onze coach begon met elf Kemphanen die geen of amper speelminuten hadden gekregen tegen Antwerp. De eerste helft eindigde zoals ze begonnen was (0-0). In de tweede helft vielen er wel doelpunten te noteren. Tweemaal lag Tuur Dierckx via een stilstaande fase aan de basis. Bij de 1-0 trapte onze nummer 55 een hoekschop, die verkeerd werd beoordeeld door een Rotterdamse verdediger en via diens hoofd in het doel belandde (1-0). Daarna trapte Tuur een vrije trap rechtstreeks in doel (2-0). Kwartier voor het einde milderde de Nederlanders de score door na een knappe actie de bal voorbij Nick Gillekens te trappen (2-1).

KVC Westerlo: Gillekens, Jordanov, Seigers, Perdichizzi, Mabea (45’ Yow), Dierckx, Van den Keybus, Van Eenoo, Gumuskaya, Vetokele, Vaesen

Verslag: Peter Boons
Foto’s: Luc Meynaerts