KVC Westerlo – RAFC

De ticketverkoop voor de wedstrijden tegen RAFC ging zonet van start! Je kan zowel online als fysiek in onze fanshop een ticket aankopen. Omwille van veiligheidsredenen zijn er enkele richtlijnen:

  • Alleen gebruikers die een geldig account hebben op ons ticketplatform voor 13/11/2022 zullen in de mogelijkheid zijn om online een ticket aan te schaffen. Dit om supportersvermenging zoveel mogelijk te vermijden.
  • Bij een bezoek aan onze fan- en ticketingshop dient u zelf persoonlijk aanwezig te zijn met uw ID of kids ID. Het is niet mogelijk om tickets voor andere personen mee te nemen.
  • Elk ticket zal op naam geplaatst worden. Hierop zal gecontroleerd worden tijdens wedstrijddag. Als de naam op uw ticket niet correspondeert met de naam op uw ID kan u geweigerd worden aan ons stadion.
  • Op wedstrijddag zijn de loketten gesloten. Je kan fysiek een ticket kopen in onze fanshop t.e.m. 26 december. Online loopt de ticketverkoop tot 27 december 18u.

Indien u als Antwerp-supporter een ticket koopt in de thuisvakken kan dit geannuleerd worden. Er wordt in deze geen terugbetaling van het ticket voorzien.