KVC Westerlo – Charleroi

In een uitgeregende wedstrijd achter gesloten deuren, speelden onze Kemphanen alweer hun vierde vriendschappelijke wedstrijd na de WK-break.

Ditmaal speelden we de gastheer voor Charleroi, dat sinds kort terug onder de leiding staat van Felice Mazzu.

De eerste helft hadden onze Kemphanen het overwicht, het was echter Charleroi dat kon scoren via een hoekschop (0-1).

Na de eerste 60 minuten – onze coach opteerde om ook nu weer 2x 60 minuten te spelen – kwam onze kapi Lukas Van Eenoo in het veld en hij wist onmiddellijk te scoren (1-1).

Ryota Morioka bracht de bezoekers wederom op voorsprong (1-2) en ook Pietro Perdichizzi pikte een doelpunt mee (2-2). Dan was het de beurt aan Edi Jordanov om via een Messiaanse actie de bal tot bij Kyan Vaesen te krijgen en die knalde de bal hoog in het doel (3-2).

In het slot bracht Wasinski de bezoekers nogmaals langszij (3-3).

Coach De Roeck – die de ganse dag op zijn verjaardag werd gevolgd door ons multimediateam – was tevreden over het resultaat. De opdrachten werd goed uitgevoerd en ook werd er tweemaal gescoord via een stilstaande fase.

WESTERLO: Bolat (90’ Van Langendonck); Reynolds (90’ Heyns), Neustädter (60’ Seigers), Tagir (75’ Perdichizzi), De Cuyper (90’ Jordanov); Akbunar (90’ Yow), Madsen (90’ Gumuskaya), Fixelles (60’ Van Eenoo), Chadli (90’ Dierckx); Foster (90’ Vaesen), Nene (90’ Mayoka-Tika).