KVC Westerlo – STVV

Vorige week speelden onze Kemphanen in de Turkse zon tegen 2 landelijke topclubs. Vandaag was de zon weer van de partij, het was echter maar liefst 16 graden kouder dan in Antalya. Zoals gebruikelijk tijdens één of andere break in het seizoen, zijn de Kanaries van STVV steeds weer bereid om een onderling oefenpartij in het Kuipje te komen spelen.

In minuut 45 (er werd tweemaal 60 minuten gespeeld) wist ex-Kemphaan Christian Brüls te score te openen. Met zijn binnenkant van de voet plaatste hij een afgeweken bal in de linkerhoek naast Sinan Bolat. Net voor de rust kwamen de bordjes terug in evenwicht.

Lyle Foster was de afwerker van dienst.

De Truienaars kwamen na de koffie dankzij een elfmeter van Konaté terug op voorsprong en na een knappe actie van Halil Akbunar op de linkerkant, kon beloftespeler Ilias El Hari de score op (2-2) brengen.

Net voor affluiten legde Jorge Teixeira de eindscore vast (2-3).

KVC Westerlo:

Eerste helft: Bolat, Jordanov, Seigers, Perdichizzi, De Cuyper, Madsen, Mayoka-Tika, Yow, Chadli, Vetokele, Foster

Tweede helft: Gillekens, Reynolds, Neustädter, Tagir, Mabea, Fixelles, Van Eenoo, El Hari (115’ Van Hout), Akbunar, Vaesen, Gumuskaya.